Om at miste sin førstefødte

Er jeg ved at blive vanvittig?

De skønneste børn ;)

De skønneste børn 🙂

Ja den følelse får jeg indimellem…

De der børn, de er det bedste jeg har i mit liv. Jeg elsker at være deres mor. De er små juveler, og de skinner på hver deres måde. Men indimellem driver de mig altså til vanvid! Det er som om det kan mærke, de dage hvor jeg ikke har det største overskud. Det netop de dage hvor de skal udfordre hinanden helt vildt (måske de ikke er anderledes andre dage… Men disse dage er det tydligt). Det er også disse dage hvor de prøver at prøver grænser, er på tværs og ikke høre efter et eneste ord jeg siger… (men igen måske jeg bare er mere modtagelig disse dage…)

Det er i de øjeblikke jeg tager mig en kop kaffe… I guder hvad skulle jeg gøre uden kaffe…

Men det handler om at tælle til 10. Nogle gange føler jeg at jeg skal tælle til 1000 før der sker noget. Jeg tænker det er ganske normalt at søskende er efter hinanden. Her i huset er der jo så bare 4 børn, og de er højlydte siger jeg bare 😛

Jeg har efterhånden lært at filtrere de “værste” lyde ude. Frida har f.eks. den her lyd hun laver når hun leger med sin bamse Theo.. Den har jeg efterhånden hørt nok til, jeg ikke lægger mærke til den mere. Andre der også har det filter?  Men der er de lyde, man reagere på med det samme. KATASTROFE lydene -Altså man er ikke i tvivl når de kommer. Så må mor til undsætning… og jeg kommer ASAP.

Derefter Kaffe 😛

Jeg er som sagt ved at uddanne mig til pædagog. Jeg ser det ikke som et arbejde, men mere som noget jeg er drevet af. Jeg har de sidste år arbejdet på et bosted for voksne mennesker med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Det er dette fagområde jeg brænder for. Jeg har været ude i min første praktik på seminariet. Det var 7 uger i Børnehave. Det var en skøn børnehave, dejlige børn og gode kollegaer. Når det så er sagt, så blev jeg bekræftet i at jeg IKKE skal arbejde med  børnehave børn. Jeg tror i grunden mest det er fordi jeg selv har små børn hjemme. Jeg følte ikke jeg havde overskud til mine egne børn når jeg kom hjem fra børnehaven. Jeg havde det skidt i den periode med at jeg ikke følte overskuddet var der til mine børn. Det er ikke mine børn der har valgt at jeg skulle læse, det er mig… Så jeg havde det svært ved at mit valg påvirkede dem.

Igen Kaffe… Det blev der drukket en del af i denne periode…

Men når alt kommer til alt, så er der jo ikke noget jeg heller vil, end at være deres mor <3

Det kram de små arme, den hengivenhed og kærlighed de små mennesker viser, er det jeg lever og ånder for…

Jeg vil påstå at inden jeg fik børn, troede jeg at jeg viste hvad kærlighed var… Jeg tog fejl…

Aldrig har jeg følt så meget kærlighed til noget, som til mine børn.

-og aldrig har jeg drukket så meget kaffe, eller været så træt, men de er det hele værd!

  – Elsker jer Unger –

 

 

2 kommentarer

  • Jane

    Ja ja ja til det hele- elsker mine( har jo “kun” 3 ). De giver mig energi når de er glade og i balance, men tapper mig endnu mere når de udfordrer hinanden. Og det skal jeg lige love for pigerne gør nu…. havde jeg ikke grå hår- har jeg det ihvertfald nu. Elsker dem overalt på jorden, og kunne sende dem afsted med frimærke på til ukendt distignation til andre tider❤️❤️Bjørn ønsker sig nattesøvn til sin næste fødselsdag- ogjeg ønsker mig IV kaffe drop til min egen på mandag . Tak for det her og tak for dig Ranner for at skrive(tror jeg) at jeg er en helt normal mor, selvom jeg selv føler mig som den sure råbende skod mor i hele verden. TAK❤️😘☀️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Blogmaster

      Sødeste Jane, Tænker det er helt normale følelser, men bare ikke følelser som man snakker så meget om. Det burde vi kvinder være bedre til, i stedet for at konkurrere om at være den perfekte super mor med evigt overskud… Tror ikke på det findes. Jeg får også energien i de små øjeblikke som er helt magiske, dem er der heldigvis mange af hver dag.
      Jeg håber Bjørn får den højt ønskede søvn i fødselsdagsgave 😛 Og du må få Kaffe i rå mængder 😉
      Tro mig du er en helt almindelig, dejlig mor 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at miste sin førstefødte