Hvor var det lige jeg mistede mig selv!!??!

Brugt ferie til salg!

Så er der gået 3 uger… og de er gået hurtigt. I morgen venter hverdagen for den største del af familien. Det er faktisk kun mig der ikke begynder endnu, da jeg først skal begynde på seminariet midt i uge 33.

Vores 2 store drenge har haft ferie i 4 uger, og de er ved at trænge til at komme af sted igen. Jeg kan mærke at de er ved at trænge til at komme i de faste rutiner igen. Man må sige at vores rutiner er gået helt af fløjen her i ferien… Det har været befriende. Normalt er vores hverdag fyldt med struktur, for at få det hele til at gå op i en højere enhed. (Det kan være et helt indlæg i sig selv..)

Vi har pga. vores travle hverdag ikke haft vores ferie booket op med en masse planer, vi har taget det lidt af gangen.

Vi startede vores ferie i Klitmøller, hvor vi besøgte min mands familie som har sommerhus der. Klitmøller er skøn, jeg er vild med den rå natur. Havet der er i oprør og der er højt til himmelen. Vi var heldige at der var tørvejr det meste af de dage vi var der. I Nørre Vorupøre er der et fantastisk havbad. Vi havde håbet at vejret var til at vi havde kunnet bade i solskin. Det blev desværre ikke til noget. Vi havde badetøj med derhen, men det blæste for vildt. Børnene frøs, så det blev til en dejlig is i læ for blæsten.

Vi afsluttede dagene i Klitmøller med solnedgang ved vandet. Det er så smukt. især den første aften var smuk.

Børnene var også vild med havet og de smukke farver fra solen.

Børnene var også vild med havet og de smukke farver fra solen.

Da vi havde haft et par dejlige dage ved Vesterhavet, var det tid til at køre sydpå. Som jeg fortalte i et andet blog indlæg Her har vi været på camping i Sønderjylland, nærmere betegnet Kollund. Vi kørte ind på camping pladsen i høj solskin. Det var skønt at begynde vores ferie i det vejr. Vi havde fået en plads, så vi havde meget kort til legepladsen og kun en spytklat til toiletbygningen. Så imens min mand og jeg stillede Camplet’en op, så smuttede børnene på legepladsen. Det var super fedt at ham på 3 var klar til eventyr uden mor og far (vi kunne jo holde øje og hans 3 andre søskende var der også).

Det der er fantastisk ved campinglivet er for det første at man er sammen på en helt anden måde. Her er der ingen computere og tablets der tager fokus fra alt andet. Vi har spillet spil og fået snakket en del. Børnene havde heller ikke været på legepladsen ret længe før de havde fået nye venner. Når man er så tæt på den dansk-tyske grænse så skal man da også over grænsen. Børnene glædet sig meget til at de skulle ned og handle i de tyske butikker, så det var på programmet den som det første den kommende dag. Resten af dagen nød vi. Solen skinnede, så Frida og jeg hev luftmadrassen med ud i det skønne vejr 🙂

Glade ferie børn i Kollund

Glade ferie børn i Kollund

Vejret var ikke så godt en af de andre dage vi var i det Sønderjyske, så der havde vi undersøgt hvad der var af muligheder for indendørs aktiviteter i området. Valget faldt på Jump a lot. Stort legeland hvor børnene  kunne få lov at hoppe rundt og fjolle alt det de ville. Det var nogle sjove timer vi havde der. Tjek hjemmesiden ud her. Vores børn er i aldrene 3 – 5 – 6 og 10 år, og alle havde det virkeligt sjovt. Jeg må indrømme det var ikke uden diskussion da vi skulle hjem… (hvordan skal det ikke gå, når de bliver teenagere de kære børn…)

Vi brugte også en dag på at køre til Højer sluser. Det var jeg spændt på om børnene ville syntes om, så jeg må nok sige det var med en vis portions skepsis fra min side. Men vi havde bare den bedste tur. Børnene syntes det var spændende og spurgte ind til det hele. Jeg har ikke været ved Højer sluser siden jeg gik i 6 klasse, så jeg syntes det var spændende at få det opfrisket.

Højer sluser. En dejlig tur vi havde dertil :)

Højer sluser. En dejlig tur vi havde dertil 🙂

Vi havde også en dag hvor i bare slappede af på campingpladsen. Det skal man huske, så der er tid til bare at være…

Vi afkortede dog vores ophold med en enkelt dag, da der blev meldt meget regn søndag. Vi besluttede lørdag aften at vi ville køre hjem søndag formiddag, så vi pakkede alt det vi kunne inden vi gik i seng. SÅ krydsede vi fingre for at vi ikke skulle vågne op i øsende regnvejr. Vi nåede dog kun lige akkurat at få pakket vores camplet sammen inden der stod ned i stænger. Det var så ikke alt der var pakket ved, så i kan tro jeg var plask hamrende våd da det var gjort.

5

 

Efter vi kom hjem fra camping, har vi haft et par dage i nattøj. Fantastisk at vi ikke har haft noget på programmet. (Har jeg i øvrigt fortalt at alle 4 børn har sovet til mellem 9-10 HVER dag?)

Det var sommerferie part 1. Part 2 kommer her en af dagene…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor var det lige jeg mistede mig selv!!??!