Fagre ny verden...

Ferie på budget

Jeg er startet på ferie lige 14 dage før resten af min familie. Den første uge brugte jeg på at arbejde… Penge skal der jo til… og SU’en rækker bare ikke til alt det sjove.

I kraft af jeg er studerende og er på SU, må man tænke kreativt til hvad vi skal i ferien.

Vi ville gerne ud og rejse, men jeg syntes det er vildt med en udgift på 30.000 for en ferie til 6 personer i 1 uge. Så valget er blevet til camping.

Vi skal en uge på camping i Kollund. Jeg er vokset op i en familie hvor vi har camperet meget, og jeg har utrolig mange gode minder fra de ferier. Min mand derimod er lidt skeptisk over det 😛 Men jeg er sikker på at han bliver omvendt til at syntes det er fantastisk. Hvordan kan det være andet når vi skal have 4 krudtugler med 🙂

Kender i DCU? Dansk Camping Union. Det koster 465 kr. for et familie medlemskab om året. Der er så nogle DCU campingpladser rundt om i Danmark. På disse pladser er vores børn gratis til de fylder 12 år og vi voksne får 30% rabat på vores overnatning. Det betyder faktisk at vi sparer ca 400 kr. pr. døgn i forhold til en alm. campingplads. (Se DET er SU venligt 😛 )

DCU kortet giver også rabat til en del oplevelser rundt om i landet. Vi har snakket om at vi vil en tur i Universe på als, her får vi også rabat. Se hjemmeside og fordele her: DCU

Da vi er i Sønderjylland har vi snakket om at vi skal på nogle ture i Tyskland. Er der noget vi skal se? Vi har selv snakket om at tage i Tolk Schau. som er en tysk forlystelsespark der ligget tæt på grænsen.

Jeg gad egentlig godt rundt og se nogle af de ting fra 2 verdens krig, men er ikke så sikker på jeg kan lokke børnene med.. Men lad os nu se. Vejret bliver heldigvis bedre og bedre ifølge tv2 vejret. Vi krydser fingre XXX

Har i nogle gode forslag til en SU venlig sommer med 4 børn?

Bare kom med dem 😛 🙂

mor2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fagre ny verden...